Niet alleen breien

Op dit moment ben ik druk bezig met heel veel nieuwe projecten in mijn leven, want een fikse verandering was wel nodig.  Dat betekent ook dat ik veel onafgewerkte ‘dingetjes’  aan het afmaken ben, zoals het IJslandse vest voor René, waar de wol al een hele tijd voor in huis ligt.

Maar ook op het gezonde vlak heb ik weer een start gemaakt. We gaan in Krems met zijn vieren deelnemen aan het Marathongebeuren. Ik ben daarom weer flink aan het wandelen en ik moet zeggen dat het erg goed gaat. Tien kilometer gaat probleemloos, dus deze week voer ik de kilometers wat meer op richting de vijftien en daarna de twintig, zodat in september die halve marathon nordicwalking een gezellig uitje wordt.

Dat gezonde vlak heeft natuurlijk ook consequenties voor het eetpatroon. Ik heb me zo’n vijf jaar geleden voorgenomen nooit meer een dieet te volgen, maar ik ben toch overstag gegaan voor het groene dieet. Ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen, de recepten zien er allemaal smaakvol uit en er zitten gelukkig veel tips bij voor mensen die, net als ik, allergisch zijn voor van alles en nog wat.

Niet onbelangrijk is ook, dat ik eindelijk boek drie ‘Instortingsgevaar’ heb uitgebracht. Met als grote aanjager buurvrouw (en oud-docente Nederlands) Manja, die met zachte hand tips en adviezen geeft en me wijst op onregelmatigheden en gewoon stomme fouten. Samen met haar is deel een “Novemberblues” helemaal gereviseerd en deel drie heeft meerdere herlees-, herplot- en herschrijftsessies achter de rug. Beide boeken zijn nu verkrijgbaar bij BOL.com.

Nu leg ik de laatste hand aan het herschrijven van deel twee ‘De perfecte locatie’, ook weer in samenwerking met Manja. Ze heeft me helemaal gerustgesteld, dat ik niet moet schrikken van alle streepjes, kruisjes en verwijzingen, omdat het verhaal verder goed is. Ik heb nu wat meer zelfvertrouwen en ga er vanuit dat het goed komt met dit boek.

Verder is er dan ook mijn bedrijf, Dichter bij taal. Ik ben druk bezig om daar een succes van te maken. De website wordt nog een keer flink onder handen genomen en hopelijk kan ik binnenkort (iets meer) leerlingen verwelkomen.

 

Leren Leren, voor iedereen :)

Leren Leren, voor iedereen

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *