Niet alleen breien en zo

Ik doe wel meer dan alleen lekker rustig breien. Zo af en toe, één keer in de twee jaar ofzo, ga ik helemaal los met hamers en beitels en schuurpapier. Dat heeft tot nu toe 3 beelden opgeleverd, die volgens mij best goed gelukt zijn. R is ook twee keer mee geweest naar de Afrikaanse beeldhouwcursus en is ook wel een beetje gegrepen door het virus.

Ik maak nog een foto-album aan met het tot standkomen van kunstwerken erop.

breiwerk 008

Dit is mijn "baby", ik ben erg trots op hem, hij is even oud als onze kleinzoon. Mijn hoofd zat toen zo vol met baby dat er niets anders uit mijn handen kon komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *