Geslaagde meiden

Geslaagde meiden

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat onze MeiMei al keurig geslaagd was voor haar havo-diploma, moesten we nog even wachten op een ander bericht, namelijk de examenuitslagen van JieJie. En ja, ook zij is geslaagd. We hebben nu een gediplomeerd opticien in de familie. Goed voor mij met mijn slechte ogen 😉 en goed voor Pearle, haar werkgever en bovenal HEEL GOED van haar.

Helaas houden daar de goede berichten verder op, ik heb het tentamen Algemene en Toegepaste Taalkunde niet gehaald. De herkansing is volgende week, maar dat red ik niet met alle eindeschooljaardingen die nog moeten gebeuren, zoals: projectweek, cijfers invoeren en vergaderen. Gelukkig is er volgend jaar weer een jaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

  1. Dankjewel, Janien.
    Jammer hè, ik had gehoopt om zonder tentamens het afstudeerjaar in te gaan, maar dit vak is wel een struikelblok. Heel interessant, maar ook heel moeilijk. Volgend jaar inderdaad met goede moed opnieuw proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *