Daar zit je dan

Een bedrijf opstarten valt nog niet mee. Zelfs niet in deze tijd van sociale media, waarmee je toch heel wat mensen tegelijkertijd kunt bereiken. Het is altijd maar de vraag of de mensen die reageren ook zijn we ze zijn en doen wat ze beloven te doen.

Ik had op Facebook een evenement aangemaakt, een “Brugklasdag”, een leerzame dag voor maximaal zes aanstaande brugklassers waarin zij de nodige handvatten voor het komende jaar aangereikt zouden krijgen. Natuurlijk had ik gehoopt dat de zes plaatsen snel gevuld zouden zijn, maar ja, naamsbekendheid ontbreekt nog.

Uiteindelijk had ik slechts één aanmelding, maar na een aantal keren proefdraaien met lieve kandidaten uit de familie- en vriendenkring, was ik wel toe aan een ‘echte’ cursusdag en omdat de cursist niet reageerde op een PB’tje, besloot ik dat ik gewoon van het goede in de mens uit moest gaan.

Ik regelde de ruimte bij Workspace4U, haalde de sleutels op en ik haalde verantwoorde tussendoortjes bij Ekoplaza. Bovendien zorgde ik voor de nodige werkbladen, een gevuld etui, kortom, ik was er helemaal klaar voor.

Vanmorgen was ik voor negen uur al bij het inspirerende gebouw van de Performance Factory, waar Workspace4U zich bevindt. Ik zorgde voor bewegwijzering, zette de waterglazen alvast klaar en wachtte.

Uiteindelijk heb ik de boel om 10.10 uur maar weer ingepakt, want veertig minuten te laat zijn, daar trap ik zelfs niet in.

Dat lijkt misschien zielig en sneu voor mij, maar ik ben toch blij met deze dag, want ik heb veel geleerd. Ik heb geleerd dat ik echt helemaal klaar ben voor deze stap. Ik heb zin om te beginnen. Ik vind de Performace Factory een inspirerende en uitdagende omgeving om te kunnen werken en ik hoop binnenkort daar met een groep leerlingen aan de slag te kunnen!

IMG_4119

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *