And the winners are:

Hartelijk gefeliciteerd Margje en Janien, jullie zijn de winnaars van de boeken, de plintzakdoeken èn een leuke magnetische boekenlegger.

Ik heb ontzettend genoten van de Literaire Weggeverij, het was steeds weer spannend om te zien hoeveel mensen een bezoekje hadden gebracht aan mijn nederige blogje. Op mijn topdag kwamen er zelfs 78 bezoekers voorbij.

Voor beide boeken hadden zich twee kandidaten gemeld, ik heb de namen op kleine papiertjes gezet en flink gehusseld. En zelfs dat was erg grappig om te doen, een soort FIFA-loting met de namen van grote voetbalclubs, maar dan met de namen van mede-bloggers.

Dankjewel Leeswammes voor het organiseren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

  1. HOERA! HOERA! HOERA! Wat is het leuk om in de geweldige literaire weggeverij een boek te winnen! Met extra’s toe! Heerlijk, toch, een geweldig initiatief!

    Hartelijke dank, Karin, en veel zomergroetjes uit Vlaanderen. Volgende keer wil ik ook graag meedoen.

  2. Hallo! Ik wilde nog even laten weten dat ik mijn prijspakketje eergisteren heb gekregen! Hartstikke leuk (: Ik zou het liefst meteen gaan lezen, maar dat moet nog even wachten totdat ook ik het rustiger heb. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *